Vreau si eu

Din moment ce v-aţi hotărât să faceţi click pe butonul VREAU ŞI EU, să vă explic modul şi paşii pe care-i vom urma, împreună, pentru ca, în final, o lucrare de-a mea să ajunga la dumneavoastră în casă.

Pregătiţi-vă pentru prima discuţie şi scrieţi-mi un mail în care să vă exprimaţi, cât mai explicit dorinţa. Am spus „pregatiţi-vă” pentru că va trebui să vă descrieţi foarte bine locuinţa, locul în care vom amplasa vitraliul şi ambientul înconjurător (mobilă, culori…). Destul de probabil că o să vă cer şi nişte poze.

În faza următoare voi desena o temă care să mi se pară potrivită cu cerinţele d-vs şi în acelaşi timp cu mediul în care-l vom aşeza. Subliniez aici că desenul nu va fi luat de pe „net” şi nu va fi extras dintr-o bibliotecă de programe, ci va fi desenul dumneavoastră.

Vestea bună este că până aici nu costă NIMIC.

Şi totuşi, vă rog să consultaţi secţiunea PORTOFOLIU unde am trecut, pentru orientarea viitorilor clienţi, preţurile la care au fost vândute lucrările anterioare. Preţurile sunt în funcţie de numărul şi complexitatea lucrării, dimensiuni şi calitatea sticlei. Puteţi eventual să-mi stabiliţi o limită superioară de preţ. Vă rog, de asemenea, nu comparaţi preţurile mele decât cu alte vitralii, adică puzzeluri din piese de sticlă colorată în masă asamblate în tehnica Tiffany sau cea a plumbului. Celelalte sunt sticle decorative obţinute prin pictură cu răşini, aplicări de folii…. şi nu au aceeaşi calitate – vitraliile : nu au faţa şi dos, în caz de zgâriere nu se strică cromatica lucrării şi în caz de spargere piesele crăpate nu cad din reţeaua metalică.

În cazul în care propunerea se pliază pe dorinţele dumneavoastră, vă voi putea face o ofertă în ceea ce priveşte preţul exact al lucrării. Dacă nu, lucrăm pe desen sau fac altă propunere. Mi-ar place să cred că decizia d-vs nu va fi influenţată de preţ.

Urmează : contract, plată avans, execuţie, montaj şi plata finală.

 

Ne auzim!